Glemt detaljer?

Reparation af Stationære Computere

Hos os er du sikker på at få en professionel reparation af din Stationære Computer. Vi har mange års erfaring og ved hvor vigtigt det er for dig som kunde, at din computer kommer er i gode hænder, så du kan føle dig tryg ved situationen. Vi bruger kun kvalitets dele, så du er sikker på at få det bedste til din Stationære PC.

Hvis du synes din Stationære PC er lidt langsom, så kan vi også hjælpe med opgradering af den. Her kan vi f.eks. tilbyde SSD Harddisk og RAM opgradering.

Til reparation af stationære pc’er tilbyder vi også i nogle tilfælde muligheden for at få den repareret med brugte dele. Du får samme reklamations ret uanset hvad du vælger, men der er stor mulighed for at spare nogle penge på reparationen hvis du vælger at få den repareret med brugte dele. Fælles for de brugte dele er, at de er testet 100%. Skærmene er som standard helt uden fejl, dog kan du yderligere spare penge hvis du f.eks. vælger en med en rids i, som ikke nødvendigvis generer dig.

Når du anmoder om et tilbud ud fra din egen beskrevne fejl eller du har indleveret computeren til os til reparation, så vil vi give dig et tilbud, som omhandler nye dele om nødvendigt, men har vi brugte dele, så vil du samtidig få et alternativt tilbud med den brugte del, så du selv kan vælge hvad du føler giver størst gevinst for dig.

Ring eller skriv for at få et godt tilbud

Ring/sms på 28 51 15 28 eller skriv til info@soit.dk

De mest normale Stationær PC Reparationer vi har med at gøre er følgende

 • Udskiftning af Harddisk

  Harddiske er, medmindre der er tale om en SSD, en mekanisk enhed med en motor der kører nogle magnetiske skiver rundt. Læsehovedet samt skiverne kan blive beskadigede/slidte og dermed vil slidtage med tiden kunne blive i så dårlig stand, at harddisken ikke længere kan bruges. Det kan også være fejlstrøm der har brændt printet af på harddisken. Uanset hvad så kan vi få din computer op og køre igen med en anden harddisk.

  Se også punktet omkring backup, da vi i nogle tilfælde har mulighed for at lave backup af dine gamle data selvom harddisken umiddelbart er død.

 • Backup af din Harddisk / Computer

  Din harddisk er måske begyndt at opføre sig mærkeligt, eller du ønsker at opgradere din harddisk for at få mere plads eller for at gøre computeren hurtigere. Nogen kan selv finde ud af at lave backup, men ellers kan vi tilbyde at gøre det for dig. Køber du en ny eller brugt computer fra os, så tilbyder vi backup til halv pris, så du får flyttet dine billeder, dokument m.m. med over på din nye computer.

 • Udskiftning af Grafikkort

  Grafikkort har en begrænset mulighed for udluftning. Når de er nye er der ingen problemer, men med tiden, så kommer der rigtig meget støv inde i dem, og de kan til sidst ikke komme af med varmen og står derfor af. Vi har mulighed for både at udskifte det defekte grafikkort med enten et helt nyt eller et brugt grafikkort som selvfølgelig vil være billigere.

 • Udskiftning af Strømforsyning

  Det ses ret ofte, at en strømforsyning står af med tiden. I de fleste tilfælde er det hvor computeren er blevet opgraderet med f.eks. flere harddiske eller større grafikkort, som så kræver mere af strømforsyningen. Dermed skal den håndtere mere, og når der så også i den kommer mere og mere støv, så vil den blive varm og til sidst stå af. I de fleste tilfælde er det dog støv der dræber strømforsyningen.​

[rating_form id="1"]

TOP

Ved at bruge vore side accepterer du vores brug af cookies. Mere information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik til eget brug.

Luk