Glemt detaljer?

Vi køber pt. ikke flere computere m.v.

Hvofor sælge min brugte/defekte pc til jer?

Langt de fleste ved ikke at deres computer rent faktisk er penge værd. Det ses ofte, at en defekt computer lander på den nærmeste containerplads eller bliver lagt på en hylde, fordi de fleste bare går ud og køber en ny.

Men hvorfor ikke istedet få lidt penge for den og hjælpe miljøet ved at lade den genbruge enten ved at den bliver renoveret eller ophugget til reservedele? De ting vi ikke kan bruge bliver så skilt ad og sortere korrekt og sendt til genbrug.

Dermed er du sikret, at du har gjort noget godt for miljøet og så samtidig får penge for det.

Sælg dit brugte/defekte IT udstyr til os

MacBook_white[1]

 

Tryghed frem for alt

crypt-159113_960_720[1]Når du vælger at sælge et produkt til os, så sørger vi for at nulstille, rense og dermed slette alle dine data, så de ikke kan blive fundet frem igen. Dermed kan du være 100% tryg ved at sælge din brugte bærbar, stationær, tablet eller mobil til os

Hurtigt salg til os

hurtigt salg 3Hos os ved du at hvis vi ønsker at købe din brugte bærbar, stationær, tablet eller mobil, at du har pengene senest 10 arbejsdage efter du har afleveret produktet til os og vi har godkendt handlen. Dermed er du fri for at skulle bruge måneder på at sælge det andre steder.

Du står ikke til ansvar overfor os

13534015813687[1]Når du handler med andre skal du stå til ansvar overfor dem hvis der opstår noget med det produkt du sælger. Når vi har godkendt en handel, så står du ikke længere til ansvar overfor eventuelle fejl der måtte opstå ved produktet. Derfor er det en stor fordel for dig, at sælge direkte til os.

Ring eller skriv for at få et godt tilbud

Ring/sms på 28 51 15 28 eller skriv til info@soit.dk

1. Kontakt os

Ring til os, Send os en email eller skriv til os på facebook.
Fortæl os hvad det er du gerne vil sælge og husk at oplyse hvis der er nogen fejl ved produktet. Det vil være en stor fordel hvis du har kvittering på produktet selvom det måske har overskredet garanti perioden. Vi tilbyder op til 10% ekstra alt efter hvad og hvor gammelt produktet er.

2. Medbring gyldig billede- og adresselegitimation

Når du vil sælge noget til os, så vil du blive registreret som kunde i vores system.
Dette gør vi for at sikre os, at du er den retmæssige ejer af det produkt du ønsker at sælge. Vi forventer selvfølgelig, at du er den retmæssige ejer, men dette er også grunden til, at du først får udbetalt pengene/modtager tilgodebeviset efter 10 dage, da vi skal kontakte politiet og tjekke op på om alt er i den fineste orden.

3. Du kan nu vælge at acceptere vores tilbud eller sige nej tak

Når du har været hos os, vist gyldigt billede- og adresselegitimation, samt vi har kigget på computeren, så vil du få at vide hvad vi kan tilbyde for den.
Du vil få to muligheder.

  1. Du får overført pengene til din bankkonto indenfor 10 arbejdsdage fra vi modtager computeren.
  2. Du får et tilgodebevis til butikken, som er på op til 30% mere end kontantbeløbet. Du vil få dette beløb at vide med det samme. Tilgodebeviset vil blive sendt til din email hvor vi samtidig gemmer oplysningerne i vores database lokalt, så vi altid kan finde det frem igen hvis du skulle miste det.

Dette tilgodebevis kan bruges på at købe en anden brugt bærbar eller stationær i vores butik eller bare gemme det til du får brug for en reparation eller noget andet vi har i butikken på et senere tidspunkt.

Tilgodebeviset kan ikke senere veksles til kontanter, men du kan altid forsøge at sælge det. Du skal bare huske at fortælle os det hvis du sælger det samt hvem du har solgt det til, så vi kan få rettet oplysningerne i vores database.

4. Tak for handlen

Efter max 10 arbejdsdage har vi tjekket op på om alt er som det skal være med det produkt du ønsker at sælge til os.
Vi overfører så enten pengene til dig eller sender tilgodebeviset til dig.
Samtidig sender vi dig en email med bekræftigelse på hele handlen samt et link til bedømmelse af vores handel.
Tak fordi du valgte at handle med os. Henvis os gerne til venner, familie og bekendte.

[rating_form id="1"]

TOP

Ved at bruge vore side accepterer du vores brug af cookies. Mere information

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik til eget brug.

Luk